02 Kasım 2015, Pazartesi Güncelleme: 10:45

Muzipo Kids

Muzipo Kids’ten Minika ziyaretçilerine özel %15 indirim fırsatı!

Türkiye genelindeki 18 merkeziyle, 18 ay - 12 yaş arası çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini bilimsel bir yaklaşım ve çok yönlü aktivitelerle destekleyen bir çocuk kulübü olan Muzipo Kids, Marmara Üniversitesi'nden alanında uzman akademisyenler ve Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Birimi iş birlikleriyle hazırlanan içeriği ve programları ile hareket etmenin önemini eğlence ve oyun ile birlikte sunuyor.

Çocuk gelişimini çok boyutlu bir bütün olarak ele alan Muzipo Kids, hareket eğitimi ile çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra bilim, teknoloji ve sanatla ilgili etkinlikler düzenliyor, yaratıcılığı artırıcı oyun, drama, müzik, ritim gibi atölyeler tasarlıyor, doğum günü partileri ve grup aktiviteleriyle çocukların sosyalleşmelerini sağlıyor.

Muzipo Kids'in geliştirdiği programlar yaş gruplarına özel hazırlanıyor, farklı yaş gruplarına farklı kazanımlar sağlıyor. Uzman eğitmenler her ay yaptıkları ölçme ve değerlendirmeler ile çocukların gelişimlerini takip ediyor ve ebeveynleri düzenli olarak bilgilendiriyor.

18-24 aylık çocuklar için ebeveynli oyun grubu Mini Muzip-o, 2 yaş destekli fiziksel destekli oyun grubu Aktif Muzip-o, 3-5 yaşa özel temel hareket eğitiminin başladığı Hareketli Muzip-o, 5-7 yaşa özel esneklik sağlayan ve vücut duruşunu şekillendiren Esnek Muzip-o, 7-9 yaşa sportif branşlarla tanıştıran Sportif Muzip-o ve 9-12 yaşa özel temel antrenman becerilerini geliştiren Sporcu Muzip-o programları, çocukların yaşlarına uygun kazanımları alarak gelişmelerine destek oluyor.

Muzipo Kids, Minika ziyaretçilerine özel Mini Muzip-o, Aktif Muzip-o, Hareketli Muzip-o, Esnek Muzip-o, Sportif Muzip-o ve Sporcu Muzip-o programlarında 1,3,6 ve 12 aylık üyelik seçeneklerinde %15 indirim fırsatı sunuyor.

Size uygun Muzipo Kids merkezini seçmek için www.muzipo.com/merkezler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İndirimden faydalanmak için alacağınız fırsat kodu ile birlikte tercih ettiğiniz Muzipo merkezine gitmeniz yeterli olacaktır.

Bu kampanya 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir.

*Programlarımız kontenjan ile sınırlıdır.

Fırsat kodu: Muzipominika2015

ETİKETLER:
  • minika ,
  • muzipo ,
  • kids ,
  • firsat ,
  • indirim ,
BİZE ULAŞIN